Win een set van 30 genummerde fluohesjes

  • L
05 februari 2018 tot 28 februari 2018

Maak kans op een set van 30 genummerde fluohesjes!

De VSV geeft 50 sets van 30 genummerde fluohesjes weg, ideaal om te gebruiken tijdens een voetgangers- of fietsexamen! Het gaat om hesjes met zowel vooraan als achteraan een duidelijk nummer. Wat moet je doen om kans te maken op een setje: 

1) Schrijf voor 28 februari je vierde leerjaar in voor Het Grote Voetgangersexamen en/of je zesde leerjaar voor Het Grote Fietsexamen op respectievelijk www.hetgrotevoetgangersexamen.be of www.hetgrotefietsexamen.be.

2) Voer voor 28 februari de namen van je leerlingen in op je online dossier. Dat kan leerling per leerling door op de knop 'leerling toevoegen' te klikken, of in één keer door een leerlingenlijst te uploaden. Het doet er niet toe wanneer het voetgangers- of fietsexamen plaatsvindt, als de namen van de leerlingen voor 28 februari zijn ingegeven, ben je in orde.

3) Stuur voor 28 februari een mailtje naar voetgangersexamen@vsv.be of fietsexamen@vsv.be (naargelang voor welk verkeersexamen je bent ingeschreven) met de naam en het adres van je school. 

De VSV kijkt bij alle deelnemers na of aan de voorwaarden voldaan is en verloot 25 pakketten fluohesjes onder de scholen ingeschreven voor Het Grote Voetgangersexamen en 25 pakketjes onder deelnemers aan Het Grote Fietsexamen. 
De winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht - de hesjes worden begin maart verstuurd. 
Veel succes!

Auteur:
Els Hendrickx