Met de verkeersouders naar de film!

  • K
  • L
29 januari 2018

Rikkie de ooievaar beloont verkeersouders

Naar goeie gewoonte organiseert de VSV ook dit jaar een Dag van de Verkeersouder om alle verkeersouders te belonen voor hun inzet en enthousiasme. Misschien een tekenfilm voor het hele gezin, zoals vorig jaar? Of eerder een toneelvoorstelling, eens iets anders? 
We lieten de keuze aan de verkeersouders zelf. En de resultaten van de poll op facebook logen er niet om: liefst 71% koos voor een animatiefilm! 

Mooi! We gaan ervoor! 
In de paasvakantie zullen we drie filmvoorstellingen organiseren op drie verschillende locaties: Hasselt, Brugge en Antwerpen. Alle geregistreerde verkeersouders ontvangen hun uitnodiging via e-mail. Een verkeersouder krijgt twee gratis tickets voor een voorstelling naar keuze. Een derde, vierde en vijfde persoon betalen 5 euro. Inschrijven kan via een link in de e-mail. 

En het wordt...
...Rikkie de ooievaar! Een grappige familiefilm voor het hele gezin! Nederlands gesproken.
De mus Rikkie, wees geworden bij zijn geboorte, is ervan overtuigd dat hij net zoals de leden van zijn adoptiefamilie een ooievaar is. Het moment van de waarheid komt echter wanneer zijn familie de overtocht naar Afrika maakt om te overwinteren. Rikkie kan niet mee omdat hij een musje is en niet sterk genoeg om de lange tocht tot een goed einde te brengen. Achtergelaten in het bos is Rikkie rotsvast van plan om iedereen te tonen dat ook hij een echte ooievaar is. Met de hulp van Olga, een excentrieke uil en Kiki, een narcistische en disco-dansende parkiet, maakt hij zijn eigen reis naar het Zuiden. Een gevaarlijke reis vol valkuilen...

 

Auteur:
Els Hendrickx